Belajar Strategi Marketing Selama 30 Hari Non-Stop!
Hanya RM 1.59 per video!











Days
Hours
Minutes
Seconds




Assalamualaikum,

khas kepada semua sahabat-sahabat saya di luar sana yang dah jemu buat sales tapi masih lagi susah nak growing.

Macam ada something yang tersekat jer!

Dah banyak trick dan ilmu yang dah belajar dan buat, tapi asyik tak menjadi je.

Kenapa orang lain buat ok je?

Kenapa aku buat asyik tak kena je?

Kat mana sebenarnya yang tak kena?

Apa lagi yang perlu aku belajar marketing supaya SALES aku naik ?

Jika sahabat saya macam ni, jom kasi masa sedikit untuk cuba-cuba belajar macammana nak handle something yang tersekat supaya SALES akan MEROKET naik lepas ni!





Saya pun sama juga dengan anda.

Sales asyik tak jadi je,

Buat tu tak kena buat ni tak kena.

Alhamdulillah, apabila saya jumpa tune dia kat mana,

saya implement untuk bisnes saya ni.

Bermula dari dropship biasa-biasa je menjadi top dropship dengan sales RM 50,000.

Lalu upgrade menjadi stokis, dan berjaya menjadi top stokis dengan sales melebihi RM 1 juta ringgit pada tahun 2018. Alhamdulillah.

Oh saya belum perkenalkan diri saya dulu. :P. Saya Asyraf Azmin, atau lebih di kenali sebagai Sifu Ash dalam dunia Internet Marketing ni. Saya sekarang menjadi CEO kepada Asyilla Empire Sdn Bhd dan COO kepada BAkini Sdn Bhd.

BAkini adalah brand Baju Renang Muslimah yang femes di Malaysia. Saya partner dengan Bella Ammara, top butik di Malaysia ๐Ÿ™‚

Dengan menjadi top dropship dengan sales RM 50,000, saya upgrade jadi stokis dan berjaya achieved RM 1 juta pertama pada tahun 2018.

Di bawah adalah gambar kenangan semasa bertungkus lumus menjadi stokis ๐Ÿ™‚

Oleh kerana saya menjadi top stokis, maka pihak Bella Ammara mengambil saya menjadi partner mereka.

Alhamdulillah saya pergi ke China bersama wife untuk membuat BAkini V2 dengan bermodalkan hampir RM 500 ribu.

Di bawah adalah gambar ketika proses pembuatan BAkini V2 hinggalah selamat sampai di Malaysia.

Alhamdulillah saya juga sentiasa berada dalam circle-circle yang positif dan yang selalu memberi semangat kepada saya.

Dan bermula pada awal 2019, saya mulai share ilmu yang saya ada ni kepada sahabat-sahabat saya di luar sana.

Hampir 10 ribu yang join group yang saya buat, iaitu group tahajjud dan Fast Track Sales. Dan ini hasilnya.....

Ni group pertama saya. Group tahajjud melebihi 10 ribu yang join.

Dan ni group ke dua saya. Group Fast Track Sales seramai hampir 10K yang join.

Di bawah ni adalah koleksi testimoni sahabat-sahabat kita yang dah berjaya mendapat hasil selepas belajar dan laksanakan ilmu yang di ajar.



Alhamdulillah ramai yang dapat manfaat dari ilmu yang saya share dan saya belum habis share lagi sebab hampir kesemua ilmu yang saya ada, saya akan share dalam Zero to Hero ni dalam masa 30 hari!

Jadi oleh kerana ramai yang request untuk saya buat kelas pula. Maka saya buat kelas offline khas kepada sahabat saya untuk belajar marketing dengan lebih dalam lagi...




First kelas Fast Track Sales Praktikal di Setia Alam

Di Kota Bharu, Kelantan

Di Kemaman, Terengganu

Di Kuantan, Pahang

JKR Kuatan pun ada jemput saya.

Di Johor Bharu.

Di Melaka.

Dan last sekali sehari sebelum puasa, di Nilai, Negeri Sembilan.



Selepas di Nilai, saya jatuh sakit......

Doakan saya sembuh penyakit saya ya....

Oleh kerana tu, saya tak dapat lagi nak teruskan kelas offline Fast Track Sales Praktikal yang sepatutnya di buat di Kedah, Perak dan Pulau Pinang selepas raya....
Walaupun testimoni yang best-best lepas buat kelas offline. Tapi apakan daya.

Saya tak mampu nak penuhi permintaan sahabat-sahabat saya sekalian....

Ni antara testimoni lepas join kelas Fast Track Sales Praktikal...



Oleh kerana saya tak dapat nak buat lagi kelas secara offline.

Jadi saya kumpulkan/gabungkan hampir kesemua ilmu yang saya ada di dalam Zero to Hero in 30 days!



Oleh kerana saya tak dapat nak buat lagi kelas secara offline.

Jadi saya kumpulkan/gabungkan hampir kesemua ilmu yang saya ada di dalam Zero to Hero in 30 days!

Banyak yang akan anda belajar marketing dunia akhirat dan insyaALLAH jika anda buat betul-betul ikut task yang saya kasi selama 30 hari. InsyaALLAH dengan izin Allah Taala, anda akan lihat sales anda makin lama makin meroked!

Nak bertapa dengan saya selama 30 hari? Jom tengok video di bawah ya!


Jom tengok testimoni yang dah dapat dan study modul Zero to Hero dalam masa 30 hari!


Harga bagi Zero to Hero in 30 Days ni adalah

RM 1000

RM 899

RM 799

RM 699

RM 599

RM 499

RM 399

RM 150

Order sekarang sebelum harga naik kepada RM399!

Days
Hours
Minutes
Seconds



Tak puas hati lagi ni, saya nak tau jugak apa isi kandungan 7 fasa tu?

Ok meh saya gitau details 7 fasa tu.

Sebelum tu, anda akan belajar sebanyak 94 video semuanya. 94, banyaknyeee

Yes, 94 semuanya, dan saya akan update juga video dalam tu. InsyaALLAH akan jadi 100 video tak lama lagi ๐Ÿ™‚


Ok jom tengok details 7 fasa ni :



Fasa 1 (Day 1-4)
Fast Track Sales Online
(16 video)

Anda akan belajar modul Fast Track Sales Online selama 4 hari dengan mendalam dan details. Modul ni akan start buka minda anda tentang kenapa dan mengapa sampai sekarang bisnes anda susah nak growing? InsyaALLAH selama 4 hari ni, anda akan dapat tengok miracle bisnes anda mulai naik dan naik. InsyaALLAH ๐Ÿ™‚

Fasa 2 (Day 5-7)
Whatsapp Marketing
(13 video)

Fasa 2 ni anda akan belajar selama 3 hari straight tentang stategi marketing di Whatsapp yang dah lama saya simpan dan buat sorang-sorang tanpa share kat sape-sape pun sebelum ni. Hehe.
Anda akan belajar cara nak manage betul-betul Whatsapp, buat task flow, buat auto reply bot untuk mudahkan close sale 24 jam, auto post di group Whatsapp dan yang best Whatsapp Blaster untuk blast ke any number!

Fasa 3 (Day 8-10)
Instagram Marketing
(15 video)

Fasa seterusnya adalah berkenaan dengan Instagram Marketing. Saya bongkarkan tips dan tricks camna saya dapat naikkan follower IG saya kepada lebih 200 ribu followers dalam masa kurang satu jam!
Dan saya akan share juga tips dan tricks yang killer dan power!

Fasa 4 (Day 11-17)
Facebook Personal Marketing
(18 video)

Dalam masa 7 hari, anda akan belajar fasa 4, iaitu Facebook Personal Marketing. Yang ni saya akan share camna step dari sekecil-kecil step buat bisnes di FB personal sehinggalah sebesar-besar step untuk dapatkan sales yang meletop dengan hanya zero cost marketing!

Fasa 5 (Day 18-20)
Facebook Ads Marketing
(9 video)

Fasa 5 adalah untuk belajar trick yang saya selalu pakai di Facebook Ads. Trick ni lah yang menghasilkan pulangan yang berbaloi untuk bisnes saya. Alhamdulillah ๐Ÿ™‚

Fasa 6 (Day 21-23)
Shopee Marketing
(3 video)

Selama 3 hari anda akan bertapa dengan saya untuk belajar Shopee Marketing! Saya akan bongkarkan camna saya dapat buat sales RM 100,000 di Shopee senang-senang je!

Fasa 7 (Day 24-30)
Website
(20 video)

Dan ini yang paling best!

Otak anda akan mulai stress dengan ilmu baru start dari first day lagi, tapi yang ni lagi stress sebab ilmu sangat deep!
Tapi sangat berbaloi untuk belajar sebab dengan websitelah saya dapat first RM 1 juta!

Jadi total video adalah 94!

Oppss bukan tu je, anda akan masuk group Telegram Support Lifetime! Boleh tanye apa sahaja kat situ!

Group Telegram Support sangat meriah dan setiap hari saya akan voice note ilmu-ilmu baru marketing dan juga "bebel" setiap hari untuk kasi semangat kepada anda ๐Ÿ˜› Saya voice note dalam 5-20 minit sehari. Layan je lah saya bebel ye ๐Ÿ˜›

So ape tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang modul Zero to Hero sementara harga masih lagi RM 150 ๐Ÿ™‚

Serendah RM 1.59 sahaja 1 video!

Dan bukan tu je, dapat bonus lagi 365 ebook marketing percuma!


Days
Hours
Minutes
Seconds

Order sekarang sebelum harga naik kepada RM399!โ€‹


SOALAN LAZIM

Zero to Hero ni adalah gabungan ilmu yang saya ada selama saya buat bisnes ni dan di berikan kepada anda semua dalam masa 30 hari non-stop!

Double check di spam dan promotion folder.

Jika tak ada, kemungkinan semasa buat belian, emel yang di gunakan salah.

Jadi klik sini untuk contact us dan pilih kategori Not Receive Email.

Make sure register dulu dan cuba login menggunakan username bukan nama penuh.ย 

Username tak boleh space.ย 

Jika tak dapat juga, sila klik sini untuk contact us dan pilih kategori Login Problem.ย 

Masalah ini timbul sebab emel berbeza masa beli modul dan juga masa register.ย 

Jadi login di affiliate area dan klik settings untuk update emel.ย 

Jika tak dapat jugak, boleh klik sini untuk contact us dan pilih kategori Cannot Click to Start Study.

Zero to Hero ni adalah modul 30 hari. Jika beli pukul 9 pagi hari ni, dapat belajar Day 1 sahaja, Day 2 akan start esok pada pukul 9 pagi dan Day 3 pada 9 pagi lusa.

Jika sekarang dah Day 10, boleh ulang balik dari Day 1 – Day 10 dengan klik di sistem modul Zero to Hero.

Ada. Contohnya jika nak buat Whatsapp Blaster nanti, perlu beli software yang khusus untuk blast dan perlu pakai duit untuk buat Facebook Ads nanti. Tapi ianya adalah optional, anda tak mahu buat ads pun boleh. Tak mahu beli Whatsapp Blaster pun still boleh buat sales tinggi. So bergantung kepada individu masing-masing.

Yup, legal. Tapi depend kepada platform. Contohnya Facebook. Facebook akan selalu berubah algorithm setiap masa, jadi kena ambil tahu setiap perubahan dalam Facebook.

Sangat sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Sebab saya ajar dari basic hingga advance.

InsyaALLAH berkesan kepada semua jenis bisnes. Cuma cara implementation ilmu mungkin berbeza sedikit mengikut produk dan servis masing-masing.

Berjaya atau tak itu dah di tentukan oleh Allah. Rezeki masing-masing. Apa yang Allah nak tengok adalah usaha kearah nak berjaya tu.

Saya tak ada servis untuk bantu anda buat apa yang saya ajar. Anda sendiri yang kena bantu diri sendiri untuk belajar mengikut modul yang dah saya sediakan.

Hanya klik butang Beli Sekarang untuk dapatkannya. Modul ini akan berubah harga mengikut quote yang saya tetapkan. Cukup quote saya akan naikkan harga.ย 

Group support Telegram Lifetime saya akan kasi selepas anda buat pembelian. Anda akan dapat emel untuk access group support.

Ya ada. Jaminan wang di kembalikan 100% selepas 30 hari. Anda kena tunjuk bukti yang anda dah implement ilmu ni tapi tak berhasil. Ilmu mestilah merangkumi semua modul dalam 7 fasa.