FAQ

Zero to Hero ni adalah gabungan ilmu yang saya ada selama saya buat bisnes ni dan di berikan kepada anda semua dalam masa 30 hari non-stop!

Double check di spam dan promotion folder.

Jika tak ada, kemungkinan semasa buat belian, emel yang di gunakan salah.

Jadi klik sini untuk contact us dan pilih kategori Not Receive Email.

Make sure register dulu dan cuba login menggunakan username bukan nama penuh. 

Username tak boleh space. 

Jika tak dapat juga, sila klik sini untuk contact us dan pilih kategori Login Problem

Masalah ini timbul sebab emel berbeza masa beli modul dan juga masa register. 

Jadi login di affiliate area dan klik settings untuk update emel. 

Jika tak dapat jugak, boleh klik sini untuk contact us dan pilih kategori Cannot Click to Start Study.

Zero to Hero ni adalah modul 30 hari. Jika beli pukul 9 pagi hari ni, dapat belajar Day 1 sahaja, Day 2 akan start esok pada pukul 9 pagi dan Day 3 pada 9 pagi lusa.   Jika sekarang dah Day 10, boleh ulang balik dari Day 1 – Day 10 dengan klik di sistem modul Zero to Hero.

Ada. Contohnya jika nak buat Whatsapp Blaster nanti, perlu beli software yang khusus untuk blast dan perlu pakai duit untuk buat Facebook Ads nanti. Tapi ianya adalah optional, anda tak mahu buat ads pun boleh. Tak mahu beli Whatsapp Blaster pun still boleh buat sales tinggi. So bergantung kepada individu masing-masing.

Yup, legal. Tapi depend kepada platform. Contohnya Facebook. Facebook akan selalu berubah algorithm setiap masa, jadi kena ambil tahu setiap perubahan dalam Facebook.

Sangat sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Sebab saya ajar dari basic hingga advance.

InsyaALLAH berkesan kepada semua jenis bisnes. Cuma cara implementation ilmu mungkin berbeza sedikit mengikut produk dan servis masing-masing.

Berjaya atau tak itu dah di tentukan oleh Allah. Rezeki masing-masing. Apa yang Allah nak tengok adalah usaha kearah nak berjaya tu.

Saya tak ada servis untuk bantu anda buat apa yang saya ajar. Anda sendiri yang kena bantu diri sendiri untuk belajar mengikut modul yang dah saya sediakan.

Hanya klik butang Beli Sekarang untuk dapatkannya. Modul ini akan berubah harga mengikut quote yang saya tetapkan. Cukup quote saya akan naikkan harga. 

Group support Telegram Lifetime saya akan kasi selepas anda buat pembelian. Anda akan dapat emel untuk access group support.

Ya ada. Jaminan wang di kembalikan 100% selepas 30 hari. Anda kena tunjuk bukti yang anda dah implement ilmu ni tapi tak berhasil. Ilmu mestilah merangkumi semua modul dalam 7 fasa.